Livsmedelshistoriskt seminarium 4: Hållbarhet (film)

Det fjärde och sista seminariet i serien om livsmedelshistoria under ICAs 100år handlade om ”den hållbara maten”, om socialt ansvar och investeringen för framtiden – och här kan du se hela seminariet.

På seminariet pratades det om den hållbara produktionen och konsumtionen, förr, nu och i framtiden. Talare var

  • Anders Houltz, forskningschef på Centrum för Näringslivshistoria
  • Lisbeth Kohls, tidigare hållbarhetschef på ICA
  • Beatrice Crona, docent och forskare inom hållbarhetsfrågor, Stockholm Resilience Center
  • Paul Svensson, kock, krögare och matfilosof
 Bilder från eftermiddagen och kvällen den 14 november 2017:

Anders Houltz, forskningschef Centrum för Näringslivshistoria. (Foto: Linus Sundahl-Djerf.)

Alexander Husebye, vd Centrum för Näringslivshistoria i samtal med Roland Fahlin tidigare vd ICA AB och ICA förbundet. (Foto: Linus Sundahl-Djerf.)

Lisbeth Kohls, tidigare hållbarhetschef på ICA.(Foto: Linus Sundahl-Djerf.)

Publik intresserad av hållbarhetsarbetet. (Foto: Linus Sundahl-Djerf.)

Beatrice Crona, forskare inom hållbarhetsfrågor vid Stockholm Resilience Center. (Foto: Linus Sundahl-Djerf.)

Paul Svensson, kock, krögare och matfilosof, pratade kompost.(Foto: Linus Sundahl-Djerf.)

 

Eftersnacket. (Foto: Linus Sundahl-Djerf.)

Dela med dig av dina tankar