På seminariet pratades det om den hållbara produktionen och konsumtionen, förr, nu och i framtiden. Talare var:

 

 

  • Anders Houltz, forskningschef på Centrum för Näringslivshistoria
  • Lisbeth Kohls, tidigare hållbarhetschef på ICA
  • Beatrice Crona, docent och forskare inom hållbarhetsfrågor, Stockholm Resilience Center
  • Paul Svensson, kock, krögare och matfilosof
 Bilder från eftermiddagen och kvällen den 14 november 2017:
Anders Houltz, forskningschef Centrum för Näringslivshistoria. Foto: Linus Sundahl-Djerf.
Alexander Husebye, vd Centrum för Näringslivshistoria i samtal med Roland Fahlin tidigare vd ICA AB och ICA förbundet. Foto: Linus Sundahl-Djerf.

Lisbeth Kohls, tidigare hållbarhetschef på ICA. Foto: Linus Sundahl-Djerf.

Publik intresserad av hållbarhetsarbetet. Foto: Linus Sundahl-Djerf.
Beatrice Crona, forskare inom hållbarhetsfrågor vid Stockholm Resilience Center. Foto: Linus Sundahl-Djerf.

Paul Svensson, kock, krögare och matfilosof, pratade kompost. Foto: Linus Sundahl-Djerf.
Eftersnacket. Foto: Linus Sundahl-Djerf.