14 nov: Den hållbara maten, då, nu och sen

Det sista seminariet i vår serie om livsmedels­branschens historia handlar om hållbarhet och socialt ansvar, historiskt och i framtiden.

Livsmedelsbranschens hållbarhetstänkande är en ödesfråga både globalt och lokalt. Hur har arbetet med miljöfrågor utvecklats under de senaste 100 åren? Hur har information och kunskap spridits? Hur kan livsmedelsbranschen verka för en mer hållbar produktion och konsumtion?

Detta diskuterar vi i detta fjärde – och sista – seminarium om livsmedelsbranschens historia, som anordnas med anledning av ICAs 100-årsfirande. Seminariet är kostnadsfritt och följs av mingel med enklare mat och dryck.

  • När: Tis 14 november, kl 16-18, Registrering från kl 15.30.
  • Plats: Handelshögskolan i Stockholm, Saltmätargatan 13-17, Sal Ruben.

//Läs mer om seminarieserien här//

Talare:

Anders Houltz

Anders Houltz, forskningschef på Centrum för Näringslivshistoria

Lisbeth Kohls, tidigare hållbarhetschef på ICA

Beatrice Crona, docent och forskare inom hållbarhetsfrågor, Stockholm Resilience Center

Paul Svensson, kock, krögare och matfilosof

Moderator är Anders Houltz, forskningschef på Centrum för Näringslivshistoria.

Anmäl dig här

Dela med dig av dina tankar