Från fläsk och svagdricka till tofu och mellanmjölk.

Följ livsmedelsbranschens utveckling i vår seminarieserie! Möt kokboksförfattare, provkökschefer, forskare och arkivarier i samtal kring den svenska livsmedelsbranschen. Med anledning av ICAs 100-årsfirande arrangeras fyra gratis seminarier om handelns och samhällets utveckling.

Historiker, matprofiler och nyckelpersoner från ICAs moderna historia ger oss sin bild av livsmedelsbranschen under 100 år. Den speglas genom både oväntade och välbekanta exempel från förr. Vid varje tillfälle presenterar vi också spännande material ur ICAs unikt bevarade historia.

Seminarierna äger rum på Handelshögskolan i Stockholm. Varje seminarium ägnas ett specifikt tema och avslutas med mingel där det bjuds på vin och snittar. Anmäl dig via länkarna här nedanför.

Centrum för Näringslivshistoria arrangerar i samarbete med Hakon Swenson Stiftelsen

Läs mer och anmäl dig till del 2:
Konsumentupplysning – medvetna och säkra konsumenter

Dela med dig av dina tankar