Från svagdricka och fläsk till mellanmjölk och tofu

Följ livsmedelsbranschens utveckling i en unik semi­narieserie! Möt kokboksförfattare, prov­köks­chefer, forskare och arkivarier i samtal kring den svenska livsmedelsbranschen. Med anledning av ICAs 100-årsfirande arrangeras fyra gratis seminarier om handelns och samhällets utveckling.

Historiker och matprofiler, tillsammans med nyckelpersoner från ICAs moderna historia, ger oss sin bild av livsmedelsbranschen under 100 år. Den speglas genom både oväntade och välbekanta exempel från förr. Vid varje tillfälle presenterar vi också spännande material ur ICAs företagsarkiv.

Seminarierna äger rum på Handelshögskolan i Stockholm. Varje seminarium ägnas ett specifikt tema och avslutas med mingel där det bjuds på vin och snittar. Här kan du läsa om de seminarier som varit – och anmäla dig till de som är kvar:

Centrum för Näringslivshistoria arrangerar i samarbete med Hakon Swenson Stiftelsen

Dela med dig av dina tankar