ICAs livsmedelshistoriska seminarier del 1: Maten vi handlat

Nu är det dags för det första av fyra seminarier kring den svenska livsmedelsindustrins historia som vi på Centrum för Näringslivshistoria anordnar med Hakon Swenson Stiftelsen under ICAs jubileumsår 2017.

// Läs mer om seminarieserien här // 

Det första av årets fyra branschseminarier heter Maten vi handlat. Vi diskuterar matvanor, inköp och konsumentinflytande med:

Birgitta Rasmusson, kokbokslegendar, f.d. föreståndare ICAs provkök.

Richard Tellström, etnolog och måltidsforskare.

Malin Söderström, kock och matprofil.

Anna Zeuthen, arkivarie på Centrum för Näringslivshistoria.

Moderator är Anders Sjöman, kommunikationschef på Centrum för Näringslivshistoria.

Seminariet är kostnadsfritt och följs av mingel med enklare förtäring.

När: Tis 21 feb, kl 15-17, Registrering från kl 14.30.

Plats: Handelshögskolan i Stockholm, Saltmätargatan 13-17, Sal Ruben.

Anmäl dig här

Dela med dig av dina tankar