ICA 100 år – Livsmedelshistoriska seminarier, del 2: Konsumentupplysning

14 juni är det dags för det andra av fyra seminarier kring den svenska livsmedelsbranschens historia. Seminariet handlar om Konsumentupplysning.

// Läs mer om seminarieserien här // 

Vad vet vi kunder om maten vi stoppar i oss? Hur har vi fått reda på det, idag och historiskt? Centrum för Näringslivshistoria anordnar seminariet i samarbete med Hakon Swenson Stiftelsen under ICAs jubileumsår 2017. Vi diskuterar ämnet ur olika perspektiv med:

Sophie Elsässer fil dr i mediehistoria med avhandlingen ”Att skapa en konsument”

Ella Nilsson, matambassadör och tidigare tv-kock

Lisbeth Kohls, tidigare konsument- och miljöansvarig på ICA

Eva Ersson Åbom, företagshistorisk konsult på Centrum för Näringslivshistoria.

Moderator är Anders Sjöman, kommunikationschef på Centrum för Näringslivshistoria.

Seminariet är kostnadsfritt och följs av mingel med enklare mat och dryck.

När: Ons 14 juni, kl 15-17, Registrering från kl 14.30.

Plats: Handelshögskolan i Stockholm, Saltmätargatan 13-17, Sal Ruben.

Anmäl dig här

Dela med dig av dina tankar